Gratis verzending vanaf €40,- (Anders: €4,95)
Voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden
Producten met oog op dierenwelzijn

Ferplast Karat 80

€ 149,99*

Op voorraad, levertijd voor 16.00u besteld, dezelfde dag verzonden.

Productnummer: 57056217
Productinformatie "Ferplast Karat 80"
Een fijne kooi voor je (dwerg)hamster, gerbil of muizen!

Een blije hamster, gerbil of muis begint bij het juiste verblijf. De Karat 80 is een kooi met een uniek concept. namelijk de glazen onderbak waardoor je compleet zicht kan hebben op je knaagdier.

Let op: deze kooi is geschikt voor hamsters. dwerghamsters. gerbils en muizen.
Kenmerken van de Karat 80:

Deze kooi is voorzien van een glazen onderbak. Deze onderbak is te vullen met een dikke laag bodembedekking. Dit stimuleert het graven en zo kan je als toeschouwer zien hoe je hamster zijn gangen aan het graven is. Ook bevat de kooi houten planken (behandeld met een vloeistofbestendige lak zodat nattigheid er niet in trekt) waarmee je hamster of muis door de kooi kan navigeren. Deze plateaus creëren een groter leefoppervlakte en worden verbonden met de ladders. De bovenkant van de kooi is gemaakt van robuuste zwarte tralies met een kleine afstand tussen de tralies zodat je huisdier hier niet doorheen kan kruipen.

De Karat 80 is een complete kooi inclusief accessoires. Zo bevat de kooi een slaaphuisje, voerbakje, waterflesje en een looprad. Ook zitten er vier plastic voetjes bij om de kooi stevig neer te kunnen zetten. Het bovenste traliegedeelte kan worden losgehaald van de glazen bak om zo het schoonmaken makkelijker te maken. Als laatste bevat de kooi ook meerdere deurtjes om zo makkelijk bij de inhoud van de kooi te komen als je bijvoorbeeld het voer wilt bijvullen of je knaagdier uit de kooi wilt halen.

Inclusief:

    Slaaphuisje
    Voerbak
    Drinkfles
    Looprad
    4 plastic ‘voetjes’ voor stabiliteit

Om deze kooi gemakkelijk schoon te maken kunt u de bovenste traliekooi van de onderste glazen bak verwijderen.
Geschikt voor: Dwerghamsters, Gerbils, Muizen