Zooply Terraria - ons unieke terrarium-assortiment

Grote hokken, kleine hokken, glazen hokken, plastic hokken - inmiddels is er een groot assortiment aan geschikte (en helaas ook ongeschikte) hokken. Bij Kleinvee Fokkerij en in onze webshop zooply.nl hebben wij een groot assortiment aan hokken van verschillende grote merken. Door de jaren heen zijn echter de eisen van klanten met huisdieren veranderd, en een goede ontwikkeling zoals hamsterscaping heeft ervoor gezorgd dat het traditionele aanbod van hokken van bijvoorbeeld Ferplast en Trixie niet altijd meer voldoet. Zo zijn vandaag de dag aquaria heel populair om een mooie natuuromgeving voor hamsters of andere kleine knaagdieren te creëren. Vanuit die vraag hebben wij halverwege 2021 besloten om een eigen productlijn aan terraria op te zetten: grote glazen hokken met alle ruimte voor een mooie scaping.

Tip! Voldoet ons aanbod niet helemaal aan jouw wensen? Wij kunnen ook terraria geheel naar wens maken. Je leest er meer over op deze pagina. 


Bekijk hier informatie over de levering van terrariums

Glazen terrarium met vast rooster

Glazen terrarium met  schuifdeuren aan de voorkant.

Glazen terrarium met afneembaar deksel

Glazen terrarium met afneembaar deksel en schuifdeuren aan de voorkant.

Opzetstuk voor terrarium

Heb je al zo'n prachtig terrarium, maar wil je het terrarium liever toch nog iets groter maken? Dit handige opzetstuk voor terraria is op maat gemaakt en geschikt voor de terraria met afneembaar deksel uit ons assortiment. Bij het gat naar beneden zit een hoge rand, waardoor je ook op deze extra verdieping een mooie graafbodem kan maken. Ideaal om je knaagdier te verwennen met nog meer ruimte! Het opzetstuk komt zonder deksel, omdat je de afneembare deksel van je huidige terrarium gewoon bovenop het opzetstuk kan leggen!

Let op de maat: zorg dat je het opzetstuk bestelt met dezelfde afmetingen. Hierbij zijn de eerste twee maten belangrijk. Een terrarium van bijvoorbeeld 100 x 40 x 50 cm heeft het opzetstuk met de maat 100 x 40 cm nodig.